راهنمای ثبت نام لاتاری 2021

راهنمای کامل و آموزش رایگان ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا به زبان فارسی

راهنمای ثبت نام لاتاری 2021

راهنمای کامل و آموزش رایگان ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا به زبان فارسی

راهنمای ثبت نام لاتاری 2021

لاتاری مفهوم قرعه کشی را دارد. لاتاری گرین کارت به معنای انتخاب افراد از کشورهای مختلف جهت دریافت گرین کارت آمریکا با شرایط معین میباشد. دولت آمریکا سالانه از طریق برنامه ویزای گونه گونی (Diversity Visa Lottery Program) اقدام به ارائه 55000 ویزا به اتباع کشورهای مختلف میدهد.
علت برگزاری لاتاری گرین کارت آمریکا ایجاد توازن بین مهاجران کشورهایی هست که در طول یک سال مهاجر به کشور آمریکا ارسال میکنند. همانطور که میدانید کشور آمریکا یک کشور مهاجرپذیر است و سالانه تعداد بسیار زیادی از اتباع کشورهای خارجی به این کشور مهاجرت میکنند. حال تصور کنید اتباع کشور هند و یا چین که سالانه تعداد بسیار زیادی از مهاجران آمریکا را تشکیل میدهند به این کشور مهاجرت کنند؟ چه اتفاقی میفتد؟ مشخص است که بعد از چند دهه، نژاد اتباع کشور آمریکا تحت تاثیر این مهاجرت قرار میگیرد. بنابرین این زنگ خطریست برای کشور آمریکا.

پیوندهای روزانه

۸ مطلب در تیر ۱۳۹۶ ثبت شده است


درپی شکایت ایالت هاوایی و چندین ایالت دیگر، قاضی فدرال حکم داده که تفسیر دولت آمریکا از تصمیم دیوان عالی دقیق نبوده و گفته است که پدربزرگ، مادربزرگ، خاله، دایی، عمه، عمو، همسر خواهر، همسر برادر،‏ نوه، خواهرزاده، برادرزاده ‏و همین‌طور خاله‌زاده، عموزاده، دایی‌زاده، عمه‌زاده هم مصداق «خویشاوندی اصیل» اند و به این ترتیب از فرمان منع ویزای ترامپ معاف می‌شوند.

‌بدین معنی که اگر فردی یکی از این بستگان را در آمریکا داشته باشد، معاف از فرمان منع ویزا خواهد شد.

رابطه خویشاوندی اصیل یا Bona Fide Relationship چیست؟

– افرادیکه ارتباط خویشاوندى اصیل در آمریکا دارند. این خویشاوند اصیل شامل والدین، همسر، فرزند، عروس، داماد، خواهر یا برادر تنى یا ناتنى، پدربزرگ، مادربزرگ، خاله، دایی، عمه، عمو، همسر خواهر، همسر برادر،‏ نوه، خواهرزاده، برادرزاده ‏و همین‌طور خاله‌زاده، عموزاده، دایی‌زاده، عمه‌زاده.

پیش از این، صرفاً پدر، مادر، برادر، خواهر و همسر و فرزندان میتوانستند مشمول و مصداق «رابطه اصیل» بودند.

در حال حاضر، اتباع ایرانی که برای دریافت ویزای آمریکا اقدام کرده اند، در صورتی که یکی از موارد فوق را داشته باشند، امکان دریافت ویزا خواهند داشت.

برندگان لاتاری ۲۰۱۷ و برندگان لاتاری ۲۰۱۸ نیز تا به امروز مشمول این قانون میباشند و میتوانند از روابط فوق برای گرفتن ویزای آمریکا استفاده کنند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ تیر ۹۶ ، ۰۰:۳۱

 

رابطه اصیل برای زوجین یا به اصطلاح Bona Fide Relationship برای افرادی که برنده لاتاری شده اند یا درخواست ویزای آمریکا از هر نوعی را دارند به رابطه ای اطلاق میشود که ساختگی نبوده و طرفین باید اصالت و واقعی بودن آن را اثبات کنند. اما علت درخواست رابطه اصیل از سوی اداره مهاجرت و شهروندی آمریکا چیست؟

به عنوان مشاوری که طی سالهای اخیر در کنار برندگان لاتاری حضور داشته ام، همیشه با افرادی فرصت طلب و سودجو برخورد کرده ام که حاضر بوده اند میلیون ها تومان به برنده های مجرد لاتاری پرداخت کنند تا به طور صوری با آنها ازدواج کنند تا بلکه بتوانند از این طریق ویزای آمریکا دریافت کنند. غافل از اینکه سفارت همیشه با کیس های این چنینی مواجه بوده و محرومیت های سنگینی برای متخلفان در نظر گرفته است. بنابرین این روش ضمن اینکه خلاف قانون است، برنده اصلی لاتاری را با چالش های جدی روبرو خواهد کرد.

حال اگر فردی پس از قبولی در لاتاری قصد ازدواج داشته و میخواهد به همراه همسرش ویزای آمریکا را دریافت کند چه کاری باید انجام دهد؟
اینجاست که کنسولگری آمریکا از شما سوابق رابطه تان را که به تعبیری همان «اصالت رابطه» است جویا میشود.

مدارک لازم برای اثبات رابطه اصیل برندگان لاتاری

برای زن و شوهری که تازه ازدواج کرده اند تهیه مدارک زیر میتواند در اثبات این رابطه کمک حال باشد:

  • شناسنامه با قید نام همسر در داخل آن
  • سند ازدواج مشترک
  • کارت دعوت به عروسی
  • عکس های دو نفره قبل از ازدواج (اگر تاریخ داشته باشد بهتر است)
  • عکس های خانوادگی که هر دو طرف در آن باشند
  • حساب بانکی مشترک
  • اگر قبل از ازدواج مسافرت خارج از کشور رفته اید، مهر ورود و خروج فرودگاه
  • بلیط هواپیما برای سفرهای مشترک داخلی یا خارجی
  • واچر هتل برای سفرهای مشترک
  • سوابق ایمیل ها، چت یا SMS در سرویس های آنلاین مانند فیس تایم، اسکایپ، تلگرام، واتس اپ و…
  • ریز مکالماتی که نشان دهند تماس و گفتگو با هم باشد

الزاماً نیازی به تهیه همه موارد فوق نیست و میتوانید هر کدام را که دارید تهیه و ترجمه کرده و با خود برای روز مصاحبه به سفارت ببرید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ تیر ۹۶ ، ۰۰:۲۸

زمان ثبت نام لاتاری و مهلت ثبت نام

زمان ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا (DV2019) امسال در تاریخ ۱۱ مهر سال ۱۳۹۶ (۱ اکتبر ۲۰۱۷) آغاز و تا ۱۲ آبان ۱۳۹۶ (۲ نوامبر ۲۰۱۷) ادامه خواهد داشت.

ثبت نام از طریق وب سایت اداره مهاجرت آمریکا به نشانی www.dvlottery.state.gov انجام میشود.

شرایط ثبت نام در لاتاری گرین کارت را میتوانید در صفحه مخصوص آن مطالعه نمایید.




۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ تیر ۹۶ ، ۰۲:۲۱

فرم DS-5535 برای برندگان لاتاری

دولت آمریکا از امروز (جمعه ۱۲ خرداد ۱۳۹۶) قانون اطلاعات تکمیلی برای متقاضیان ویزای آمریکا را به اجرا میگذارد. به موجب این قانون، تمامی کنسولگری های ایالات متحده در صورت تشخیص «نیاز به بررسی بیشتر» در پرونده متقاضیان ویزای آمریکا، فرمی را جهت جمع آوری اطلاعات شامل تاریخچه سفرهای ۱۵ سال گذشته، سوابق شغلی ۱۵ سال اخیر، نام کاربری شبکه های اجتماعی طی ۵ سال اخیر، اطلاعات همسران، فرزندان، برادران و خواهران و اطلاعات مربوط به محل سکونت طی ۱۵ سال اخیر ارائه خواهند داد تا متقاضی تمامی این اطلاعات را در اختیار کنسولگری قرار دهد. این اطلاعات بخشی از فرایند روال اداری یا همان Administrative Processing تلقی میشود.

فرم DS-5535 را چه کسانی باید تکمیل کنند؟

این پرسشنامه برای تمامی انواع ویزاهای مهاجرتی و غیر مهاجرتی (توریستی، شغلی، دانشجویی و غیره) ارائه خواهد شد. جمع آوری اطلاعات از طریق فرم DS-5535 انجام میشود. برندگان لاتاری گرین کارت نیز در زمره همین قانون میباشد.

نحوه تکمیل فرم DS-5535:

  1. تاریخچه سفرهای ۱۵ سال گذشته که در آن به منبع مالی برای سفر نیز اشاره شده باشد.
  2. محل سکونت ۱۵ سال اخیر.
  3. سابقه شغلی ۱۵ سال اخیر.
  4. تمامی شماره پاسپورت ها و کشورهای صادر کننده پاسپورت متقاضی
  5. نام و تاریخ تولد همه برادران و خواهران
  6. نام و تاریخ تولد همه فرزندان
  7. نام و تاریخ تولد همه همسران فعلی و قبلی
  8. نام کاربری شبکه های اجتماعی که طی ۵ سال اخیر عضو آن بوده اید نظیر فیسبوک، توییتر، اینستاگرام، گوگل پلاس و غیره
  9. شماره تلفن و آدرس ایمیل های ۵ سال گذشته متقاضی

 

قانون پرسشنامه DS-5535

 

اغلب اطلاعات فوق در زمان اقدام به درخواست وقت سفارت در فرم های قبلی نظیر DS260 یا DS160 و غیره دریافت شده است اما مدت زمان ذکر شده کوتاه میباشد. برای مثال در فرم ها ۵ سال نوشته شده اما در فرم DS-5535 سابقه ۱۵ سال اخیر درخواست میشود. یا اطلاعاتی نظیر نام و تاریخ تولد فرزندان، خواهران و برادران به تازگی اضافه شده است. تاریخچه سفرهای ۱۵ ساله اخیر ممکن است الزاماً محدود به سفرهای خارجی نبوده و سفرهای داخل کشور متقاضی را نیز شامل شود. همچنین در صورتی که سفر به کشورهایی که تحت کنترل عملیاتی گروه های تروریستی هستند باشد، نیاز به جزئیات بیشتری در رابطه با سفر و ارائه مدارک مربوطه باشد.

مطابق ادعای وزارت امور خارجه ایالات متحده، جمع آوری این اطلاعات در تسریع روند بررسی سوابق متقاضیان ویزا موثر میباشد و مطابق همین ادعا، نژاد، قومیت، ملیت، دین و مذهب، جنسیت و دیدگاه های سیاسی تاثیری در روند تایید یا عدم تایید درخواست ویزا نخواهد داشت.

وزارت خارجه آمریکا تخمین زده که سالانه از حدود نیم درصد معادل تقریبی ۶۵٫۰۰۰ نفر از متقاضیان ویزای آمریکا خواسته خواهد شد این فرم را پر کنند. در مصوبه این قانون آمده است که گرفتن نام کاربری شبکه های اجتماعی به معنای دخل و تصرف در نام کاربری متقاضیان نیست و وزارت امور خارجه بجز بررسی های معمول، اختیار هیچگونه تغییری در تنظیمات پروفایلی یا پست و کامنت برای دیگران نخواهد داشت که البته صرفاً با نام کاربری این گونه اعمال قابل انجام نیست.

فرم DS-5535 چه زمانی به متقاضی داده میشود؟

این پرسشنامه ممکن است در زمان حضور در سفارت شخصاً به فرد تحویل داده شود تا همانجا اقدام به تکمیل آن نماید یا به صورت شفاهی از او سوال شود و یا پس از اتمام مصاحبه و در صورت لزوم به ایمیل متقاضی ارسال شده و درخواست تکمیل آن داده شود.

دانلود فرم DS-5535

فرم یا پرسشنامه DS-5535 را میتوانید از این آدرس با فرم docx و قابل ویرایش در نرم افزار ورد (Word) مایکروسافت دانلود نمایید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ تیر ۹۶ ، ۰۰:۴۹

تکمیل فرم DS-260 

فرم DS-260 برندگان لاتاری:

برندگان لاتاری گرین کارت پس از مشاهده نامه قبولی در سایت، بایستی در اسرع وقت اقدام به تکمیل فرم DS-260 به صورت آنلاین نمایند. این فرم حاوی اطلاعات کاملی از شرایط فعلی افراد و سوابق تحصیلی و شغلی گذشته شان را شامل میشود. با تکمیل این فرم شما آمادگی خود را جهت ادامه مراحل قبولی لاتاری، تهیه مدارک و حضور در سفارت اعلام میکنید و عدم تکمیل آن به معنای عدم تمایل به ادامه مراحل و تعیین وقت سفارت و متعاقباً عدم دریافت گرین کارت میباشد.

این فرم باید برای تمامی اعضای خانواده که همراه فرد برنده در فرم اولیه ثبت نام کرده اند تکمیل گردد.

تکمیل این فرم نیاز به دقت بسیار بالایی دارد و حتماً در تکمیل آن حوصله لازم را به خرج دهید.

نکات مهم تکمیل فرم DS-260:

دقت داشته باشید که اگر در زمان ثبت نام متاهل یا دارای فرزند بوده اید، اما اطلاعات همسر یا فرزندانتان را در فرم های اولیه لاتاری وارد نکرده اید، بهتر است فرم DS-260 را تکمیل نکنید، چون ویزایی به شما تعلق نخواهد گرفت و کیس شما مردود اعلام خواهد شد.

اما اگر شرایط شما به نسبت زمان ثبت نام در لاتاری تغییر پیدا کرده است، برای مثال ازدواج کرده اید، یا طلاق گرفته اید و یا دارای فرزندی شده اید، میتوانید پس از قبولی در فرم DS-260 اطلاعات همسر و فرزندانتان را درج کنید. در صورت قبولی در مصاحبه همراهان جدید شما نیز به همراه شما ویزای آمریکا را دریافت خواهند کرد.

مهلت تکمیل فرم DS-260:

معمولاً بلافاصله بعد از اطلاع از قبولی میتوانید اقدام به تکمیل فرم DS-260 نمایید. اما به خاطر داشته باشید هیچ ضرب العجل یا مهلت خاصی برای تکمیل این فرم وجود ندارد. توصیه ما این است که فرم ها را با دقت بررسی کنید و با حوصله تکمیل کنید. اگر گذرنامه ندارید، سریعاً اقدام به تهیه گذرنامه کنید و بعد از آن فرم ها را تکمیل کنید. میتوانید فرم ها را طی ۱۰ روز یا یک ماه بعد از اعلام نتایج اولیه ۱۳ اردیبهشت تکمیل کنید و مشکلی متوجه کیس شما نخواهد شد. معمولاً دعوتنامه های مصاحبه برندگان لاتاری از اواخر مرداد ارسال شده و اولین دوره مصاحبه از اواخر مهر شروع میشود. بنابراین تمامی کیس ها، چه کیس نامبرهای پایین و چه کیس نامبرهای با رقم بالا میتوانند فرم ها را در زمان مناسب تکمیل کنند.

مدارک مورد نیاز جهت باز کردن فرم DS-260:

جهت باز کردن فرم DS-260 باید کیس نامبر داشته باشید. کیس نامبر شما در نامه قبولی تان درج شده است.

  •  دسترسی به اینترنت
  •  کیس نامبر فرد قبول شده
  •  تاریخ تولد برنده اصلی لاتاری

زبان فرم DS-260:

این فرم بایستی به صورت انگلیسی و با استفاده از کاراکترهای زبان انگلیسی تکمیل شود. تنها یک قسمت وجود دارد که باید به زبان فارسی آنرا تکمیل کنید و آن هم قسمت “نام شما به زبان خودتان” میباشد. مابقی قسمت ها حتماً باید به انگلیسی تکمیل شود. در صورت عدم رعایت این موضوع و موضوعات مشابه، فرم شما ریجکت خواهد شد.

آیا فرم DS-260 قابل ذخیره است؟

بله. فرم ها به صورت موضوعی و صفحه به صفحه طراحی شده اند و در هر مرحله امکان ذخیره فرم به صورت آنلاین وجود دارد.

اطلاعات مورد نیاز جهت تکمیل فرم DS-260:

  • مشخصات شخصی و هویتی
  • پاسپورت همه اعضای خانواده
  • محل سکونت فعلی و گذشته
  • آدرس در آمریکا
  • مشخصات اعضای خانواده (شامل پدر و مادر، همسر و فرزندان)
  • اطلاعات سفرهای پیشین به ایالات متحده
  • اطلاعات شغلی، تحصیلی و تخصصی و آموزشی فعلی و گذشته
  • اطلاعات مربوط به سوابق سو پیشینه، پزشکی و سلامت
  • مشخصات شماره تامین اجتماعی
  • و غیره
به خاطر داشته باشید با توجه به اینکه فرم های ثبت نام لاتاری که سال گذشته اقدام به تکمیل آن نموده اید فرمی خام از اطلاعات اولیه شما جهت شرکت داده شدن در لاتاری را شامل میشد، فرم DS-260 اطلاعات بسیار عمیق تر و جدی تری را در رابطه با افراد مطرح میکند و نیازمند دقت، جدیت و حساسیت بسیار بالا در زمان ارائه اطلاعات از طریق تکمیل فرمها میباشد. فراموش نکنید این اطلاعات نقش بسیار مهمی در تایید یا ریجکت شدن شما در زمان مصاحبه در سفارت خواهد داشت.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ تیر ۹۶ ، ۰۰:۴۸

هزینه های بعد از قبولی لاتاری

هزینه های بعد از قبولی در لاتاری برای برندگان لاتاری گرین کارت آمریکا در مراحل مختلف به شرح زیر میباشد:


هزینه واکسیناسیون برندگان لاتاری

در صورتی که واکسن ها را در ایران تزریق کنید، هزینه آن به مراتب کمتر از هزینه ترکیه، امارات یا ایراوان خواهد بود. بنابراین سعی کنید تمامی واکسن ها را به موقع و در نوبت خود و در داخل ایران تزریق کنید. مجموع حدودی هزینه های واکسیناسیون برای هر فرد ۹۰ الی ۱۰۰ هزار تومان میباشد.

هزینه ترجمه مدارک برندگان لاتاری

بسته به تعداد مدارک و تنوع آن برای افراد مجرد و متاهل متفاوت است. اما هزینه حدودی هر فرد تا یک میلیون تومان است.

هزینه بلیط و اقامت در کشور محل سفارت (ترکیه، امارات یا ایروان)

هز نفر از حدود ۱٫۵ تا ۲ میلیون تومان با احتساب یک هفته تا ۱۰ روز اقامت که البته به نوع پرواز و محل اقامت نیز بستگی دارد.

هزینه ویزیت پزشک معتمد سفارت آمریکا

هر نفر ۱۰۰ تا ۲۰۰ دلار که نقداً در بیمارستان یا مطب پزشک پرداخت میشود.

هزینه مصاحبه سفارت آمریکا

برای برندگان لاتاری هر نفر ۳۳۰ دلار که در نقداً در سفارت دریافت میشود.

هزینه صدور گرین کارت آمریکا

هر نفر ۲۲۰ دلار که باید به صورت آنلاین و با استفاده از کارت های اعتباری بین المللی پرداخت شود.

هزینه بلیط آمریکا

بسته به کلاس پرواز، هواپیمایی و همچنین فصل پرواز متفاوت میباشد. از حداقل ۲٫۵ میلیون تومان تا ۵-۶ میلیون تومان متغیر میباشد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ تیر ۹۶ ، ۰۰:۴۷

شرایط شغلی لاتاری

  • برای شرکت در لاتاری، شرط شغلی خاصی وجود ندارد و تنها در شرایطی که دیپلم ندارید، بایستی از طریق سابقه شغلی اقدام کنید.
  • اگر دو سال سابقه کار طی ۵ سال گذشته که در بین مشاغل اولویت دار زون (zone) کاری ۴ به بالا و SVP حداقل ۷ باشد را دارید، شانس دریافت ویزای پس از قبولی در لاتاری را خواهید داشت. لیست این مشاغل را میتوانید در آدرس onetonline.orgمطالعه نمایید.

مشاغل مورد تایید جهت ثبت نام در لاتاری گرین کارت

همانطور که در بالا به آن اشاره شد، در صورتی که حداقل مدرک دیپلم دارید، نیازی به ارائه مدارک شغلی نیست. در صورتی که مدرک تحصیلی کافی را ندارید لیست مشاغلی که در زون کاری ۴ هستند را میتوانید از اینجا دانلود کنید و مطالعه کنید. فرض بر این است که شما در این حوزه آموزش های غیر آکادمیک و غیر دانشگاهی مانند موسسات آموزشی یا سازمان های فنی و حرفه ای ۲ سال آموزش دیده اید و طی ۵ سال گذشته حداقل دو سال در این حوزه مشغول به کار بوده باشد.

برای مثال برنامه نویسی در رده شغلهای زون ۴ میباشد. بنابراین اگر برنامه نویسی کامپیوتری میدانید ولی تحصیلات رسمی دانشگاهی ندارید، میتوانید در صورت قبولی از طریق ارائه سابقه کار دو ساله در این زمینه گرین کارت دریافت کنید.

SVP شغل چیست؟

مخفف Specific Vocational Preparation تعیین کننده مدت زمان مورد نیاز جهت آموزش تکنیک های مربوط به شغل و کسب اطلاعات در رابطه با آن و توسعه امکانات مورد نیاز جهت اداره آن در حالت معمول میباشد. دوره های آموزشی باید حتماً از طریق مدرسه، در حین کار، ارتش (نظام) موسسات آموزشی و یا محیط آموزشی فنی و حرفه گذرانده شوند. نمونه هایی از این دوره ها میتوان آموزش فنی و حرفه ای، دوره های دستیاری، دوره های کارآموزی در کارخانجات، دوره های آموزشی همزمان با کار و موارد مشابه میباشد.

مشاغلی که در SVP هفت قرار میگیرند، حداقل به ۲ سال نیاز به آموزش کاربردی دارند.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ تیر ۹۶ ، ۰۰:۴۳

آمار برندگان لاتاری ۲۰۱۸

مطابق آمار منتشر شده در ویزا بولتن ماه جولای ۲۰۱۷، آمار ثبت نام کنندگان و برندگان لاتاری ۲۰۱۸ به شرح زیر میباشد:

تعداد ثبت نام های صحیح کل دنیا: ۱۴,۶۹۲,۲۵۸
تعداد برندگان اعلام شده: ۱۱۵,۹۶۸
تعداد برندگان از قاره آسیا: ۱۵,۹۹۷
تعداد برندگان ایرانی : ۴,۵۰۰
تعداد ویزاهایی که صادر خواهد شد: ۵۰,۰۰۰
زمان اتمام برنامه DV-2018: سی ام سپتامبر ۲۰۱۸


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ تیر ۹۶ ، ۰۰:۴۱